NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 22 oktober 2014

Cuddly Buddly - 'Let's go sledging'

Goedemorgen lieve volgers,

Vandaag is het weer aan mij, Mieke, de beurt om wat inspiratie te laten zien hier op het blog!
Ik denk dat langzamerhand bijna iedereen al wel een klein beetje in de richting van kerst denkt en de kerst knutselspullen weer bij elkaar heeft gezocht. Ik ook, want dit jaar wil ik eens voorkomen dat ik alles weer op het laatst moet doen. Het is een goed voornemen die ik elk jaar maak en die ook eigenlijk altijd weer versloft. Eens kijken of het me dit jaar wel gaat lukken om alles 'relaxed' af te krijgen.

Terug naar mijn 'inspiratie' van vandaag. Het is een kaartje geworden met een afdrukje van Cuddly Buddly - Let's go sledging. Dit zijn van die lieve afdrukjes die altijd meteen mijn hart stelen, er liggen nog een paar klaar om gekleurd te worden!


Als ik begin met kleuren probeer ik altijd eerst de kant te bepalen waar de 'zon' en/of het licht vandaan komt. Want waar die niet vandaan komt wordt mijn kleur het donkerst. Als je goed naar dit afdrukje kijkt zie je in de bomen en in de kleren kleine zwarte streepjes staan, dat is bij mij de schaduwkant geworden. De zon schijnt dus in de beer hun snoet en daar zijn de kleuren dus het lichtst.


De door mij gebruikte copic markers zijn:
Beren - E30, E31, E34, E35, E37 en E39
Rode kleren - R05, R24, R46 en R59
Blauwe kleren - B21, B23, B24, B26 en B29
Slee en knuffel beer - E31, E35, E57 en E79
Bomen - YG11, YG03, YG17 en YG67
Sneeuw - C00, C1 en C3
Lucht - B1 en B00


Het design papier komt uit twee verschillende blokjes van Marianne Design, namelijk Artic winter en Winter Time. De rand met ijs sterren is gemaakt met een mal van Sizzix,  toen een laagje Versamark inkt en daarna bestrooid met Frantage .


De kleine dennenappeltjes komen van de Xenos en ik heb er een laagje nep sneeuw op aangebracht met Liquid Applique. De kleine postzegeltjes met bijbehorende tekst stempeltjes zijn van Joy crafts! Verder nog een dubbele strik, wat knoopjes en pareltjes om het af te maken.

Ik wens iedereen een hele mooie woensdag en tot de volgende keer!




2 opmerkingen:

corryskaart zei

wauw wat geweldig mooi gekleurd en ja deze afbeeldingen zijn zo leuk en lief!
groetjes corry

Erni zei

eine wunderschöne Farbauswahl,und ein liebes Motiv ! Grüsse Erni